Runnersworld Amsterdamse Bos partner van KPMG Lentemarathon 2023

Runnersworld Amsterdamse Bos sluit zich voor de aankomende editie van de KPMG Lentemarathon aan als partner.

Runnersworld Amsterdamse Bos sluit zich voor de aankomende editie van de KPMG Lentemarathon aan als partner. Bij het filiaal van de Runnersworld Amsterdamse Bos kunnen lopers niet alleen terecht voor talloze kwaliteitsproducten, maar kunnen zij ook de juiste schoenen laten opmeten, laten servicen of hardloopkleding laten aanmeten. Alles zodat je met comfort en plezier kilometers kan maken!

Aan de rand van het prachtige Amsterdamse Bos, op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen, vind je Runnersworld Amsterdamse Bos. De winkel kenmerkt zich door de uitgebreide en zeer diverse collectie. Dit in combinatie met de klantvriendelijkheid, deskundigheid, service & passie voor de hardloopsport. Bij de keuze van de voor jou meest geschikte hardloopschoen maken de deskundige medewerkers gebruik van video-loopanalyses. Uiteraard kunnen zij jou ook heel goed adviseren over kleding en accessoires. 

“Het is mooi dat dé hardloopspecialist van Amstelveen zich verbindt aan ons evenement. Samen met Runnersworld Amsterdamse Bos gaan we binnenkort leuke activiteiten organiseren: clinics, voorlichting en kun je straks advies krijgen en je startnummer ophalen,” aldus Roy van Damme, organisator.

Bas Stigter, eigenaar Runnersworld Amsterdamse Bos, is blij om weer partner te zijn van dit hardloopevenement: “Uiteraard willen wij weer vol enthousiasme ons steentje bijdragen aan dit toffe evenement! Het is mooi dat het evenement nu nog meer de aandacht krijgt die het verdient en dat er voor elk type loper een onderdeel is om mee te doen. Wij helpen graag mee om de lopers klaar te stomen en zullen zelf natuurlijk ook meelopen. Een hardloopfeest voor Amstelveen en verre omgeving, daar hebben we zin in!”

Enthousiast? De inschrijvingen voor de Lentemarathon Amstelveen zijn geopend! Ben jij erbij op 19 maart? Scoor nog snel je deelname voor de prijs omhooggaat: schrijf je in via deze link!