_S4A3832 David Currie

HALVE MARATHON

HALVE MARATHON

De halve marathon, 21,1km, is een flinke uitdaging voor de meeste lopers en een ideale manier om als fanatieke loper het Oude Dorp, de polders en het Amsterdamse Bos over de verharde paden te verkennen. Ga jij in 2024 voor meer?

De route van de halve marathon leidt je door het Amsterdamse Bos in een grote lus en daarna door de stad, inclusief een lusje over de atletiekbaan van AV Startbaan, richting de finish op het Stadshart. Bekijk hier de kaart van de halve marathon

START

Je dient uiterlijk om 10:20 uur in het algemene startvak te staan. Per richttijd worden de startvakken ingedeeld. Er zijn geen toiletten in het startvak, dus zorg dat voor de start in het lopersdorp nog even naar het toilet gaat. 

KLEDINGINNAME

De kledinginname van de KPMG Lentemarathon vindt plaats in tenten op het Stadshart. Er kan géén kleding worden achtergelaten in het startvak. De kledinginname is geopend van 08.30 tot 16.00 uur.

PARCOURS

(route is onder voorbehoud)

Door wegwerkzaamheden wordt de route zo snel mogelijk ge-update.

Logo gecertificeerd parcours algemeen kleur

HOOGTEPROFIEL VAN DE HALVE MARATHON

VERZORGINGSPOSTEN

Langs het parcours tref je een aantal spons- en verzorgingsposten aan. Op de een aantal verzorgingsposten zijn tevens toiletten en medische posten aanwezig.

5KM: Water
9KM: Water
12KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
14KM: Water + Fruit
18KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
Finish: Water + Fruit

Het is niet mogelijk voor deelnemers om voeding via de organisatie te laten bezorgen op de verzorgingsposten. Onze sportdrank partner is Powerbar