Powerbar Official Supplier KPMG Lentemarathon Amstelveen 2023

KPMG Lentemarathon Amstelveen is een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense.

KPMG Lentemarathon Amstelveen is een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense. Tijdens de KPMG Lentemarathon Amstelveen krijgen deelnemers langs het parcours Powerbar Isoactive sportdrank, om de inspanning optimaal te volbrengen.

NutriSense vormt een betrouwbare partner met een compleet en uitgebreid assortiment voor een duurzame samenwerking. Sinds het jaar 2000 is NutriSense exclusief distributeur van het sportvoedingsmerk Powerbar.

Powerbar Isoactive Lemon op de verzorgingsposten

Tijdens de Lentemarathon wordt langs het parcours Powerbar Isoactive sportdrank in de smaak Lemon aangeboden. Powerbar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank wordt eenvoudig opgenomen door jouw lichaam, waarmee het de ideale sportdrank is tijdens de inspanning.

Roy van Damme, organisator KPMG Lentemarathon Amstelveen: “Met NutriSense en haar merk Powerbar hebben we een mooie partner binnen, die al onze deelnemers van hoge kwaliteit sportvoeding voorziet tijdens de KPMG Lentemarathon 2023. Powerbar heeft een mooie staat van dienst in alle vormen en niveaus van sport en daardoor geeft het ons vertrouwen dat wij onze deelnemers van optimale voeding voorzien op de door hen gekozen afstand, op 19 maart.”

Powerbar Powerzone

Alle lopers komen tijdens de loop langs de speciale Powerzone van Powerbar. Deze speciale verzorgingspost zorgt ervoor dat iedereen nog een extra boost krijgt. Je kunt hem niet missen – en wanneer je de Powerzone ziet, betekent het dat het tijd is om jouw energiesystemen opnieuw te bevoorraden met Powerbar Isoactive Lemon. Hiermee kan je het laatste stuk van je loop met volle energie aanvallen!

Het belang van een juiste vochtbalans
Het is belangrijk dat je goed drinkt tijdens het hardlopen. Een goede vochtinname zorgt voor een betere opname van energie en een gelijkmatige lichaamstemperatuur, wat je prestatie bevordert.

Tijdens het hardlopen verlies je door het transpireren zowel water als elektrolyten (mineralen), die hard nodig zijn voor het verbeteren van de vochtopname. Het is heel belangrijk jouw energieniveau op peil te brengen voordat je begint, maar ook om te zorgen dat je tijdens de inspanning voldoende energie bijtankt. Alleen water drinken is niet voldoende, pak daarom bij elke verzorgingspost langs het parcours een beker met Powerbar Isoactive en laat jouw resultaat niet aan het toeval over!

Het is bovendien belangrijk om in de aanloop naar het event al tijdig te trainen met Powerbar Isoactive sportdrank. Zo kun je niet alleen wennen aan de smaak en het regelmatig innemen van vocht en elektrolyten, maar leert je lichaam ook zo efficiënt mogelijk de energie op te nemen waardoor je nog meer aan de Powerbar-boost hebt tijdens de KPMG Lentemarathon.

Heel veel succes met de voorbereidingen voor de Lentemarathon 2023!