Next Level AMS Boutique Personal Training wordt afstandsponsor van Lentemarathon Amstelveen 5 kilometer

Next Level AMS Boutique Personal Training in Amstelveen wordt afstandsponsor van de 5 kilometer van de Lentemarathon Amstelveen 2023.

Next Level AMS Boutique Personal Training in Amstelveen wordt afstandsponsor van de 5 kilometer van de KPMG Lentemarathon Amstelveen 2023. Hiermee is de kortste officiële afstand voorzien van een passende en lokale sponsor. 

Next Level AMS Boutique Personal Training is sinds 2019 actief in Kostverlorenhof in Amstelveen, waar Tal Assa en zijn team van professionele personal trainers doelgerichte, gepersonaliseerde en motiverende lifestyle fitnessplannen aanbieden aan IT-professionals, drukke ondernemers en hardwerkende moeders. Zij het 1-op-1, voor koppels of in een kleine en besloten groep van maximaal 5 deelnemers. De nadruk bij Next Level AMS ligt erop dat iedereen de ruimte heeft om zijn training met zijn coach uit te voeren, op zijn eigen niveau. “De ruimte hebben” wordt zowel figuurlijk als letterlijk opgevat; er worden nooit meer dan vijf sessies tegelijk gepland, zodat klanten nooit de last ervaren van een overvolle, zweterige en luidruchtige sportschool.

Tal Assa, oprichter van Next Level AMS Boutique Personal Training, over de samenwerking:

“We zijn super trots partner te worden van de KPMG Lentemarathon Amstelveen in maart 2023.

Zowel ikzelf als mijn team bij Next Level AMS Boutique Personal Training helpen sinds 2019 individuen in Amstelveen om hun levensstijl te verbeteren en om sterker en fitter te worden. Drukke moeders, ondernemers en IT-consultants hun eerste stappen in de fitnesswereld met ons zien zetten en ongelooflijke resultaten zien boeken, geeft ons de voldoening om door te gaan.

Nu hebben we de kans om een nog groter deel van de gemeenschap in Amstelveen te helpen hun conditie te verbeteren door erop uit te gaan en hun eerste 5K te voltooien. Voor de meerderheid lijkt een 5-kilometer loop een eenvoudige en haalbare uitdaging, daarom is onze loopafstand perfect voor jou als je een complete beginner bent in de wereld van het hardlopen of als je op zoek bent naar een goede reden om van de bank af te komen en te beginnen met bewegen.

Nu beginnen is het beste moment om je op tijd klaar te stomen voor onze Next Level AMS Boutique Personal Training 5K run op de Lentemarathon. Veel succes!”

Roy van Damme, organisatie KPMG Lentemarathon Amstelveen:

“De samenwerking tussen Next Level AMS Boutique Personal Training en de KPMG Lentemarathon Amstelveen is prachtig voor ons allebei. Via Next Level AMS kunnen beginnende hardlopers nu namelijk gericht en onder begeleiding van professionele trainers, richting de 5 kilometer trainen. Of het nu je eerste loop is, of je terugkomt van een blessure, of gewoon je vorm hebt laten zakken tijdens de coronajaren – middels de trainingen van Next Level AMS kun jij verantwoord, veilig en daardoor duurzaam en leuk richting de 5 kilometer trainen!”

Meer informatie en aanmelden voor een Personal Training sessie bij Next Level AMS, bekijk dan eens https://nextlevelams.nl/.

Next Level AMS is de eerste sponsor die zich officieel aan een afstand van de KPMG Lentemarathon Amstelveen verbindt. Verdere partnerships worden in de komende periode bekendgemaakt.