_1TB0001-CR3 Thomas Bakker

ACCOMMODATIES

In aanloop naar de KPMG Lentemarathon 2024 zijn we blij om speciale kortingen te kunnen bieden voor accomodaties voor onze deelnemers. Maak jouw hardloopervaring compleet en geniet van comfortabele verblijven tegen een speciale prijs voor  deelnemers!

EuroParcs

Voor een ontspannen verblijf biedt EuroParcs het Amsterdamse Bos een exclusieve korting van 10%, boven op de huidige lopende acties. Deze korting geldt op alle accommodaties (geen camping) voor een minimaal verblijf van twee nachten.

 

Gebruik de kortingscode ABMARATHON170324 bij het boeken via de website www.europarcs.nl. Deze aanbieding is geldig voor verblijven tussen 8 maart 2024 en 23 maart 2024

 

iBis budget Hotel

Geniet van een comfortabel verblijf in het iBis budget Hotel met speciale tarieven voor deelnemers van de Lentemarathon. iBis budget Amsterdam City South is ideaal gelegen aan de Zuidas in Amsterdam en hanteert voor deelnemers van de Lentemarathon de volgende tarieven:

       Single kamer: €96,- per nacht

       Double kamer: €107,50 per nacht

       Triple kamer: €139,- per nacht

De prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief stadsbelasting (€4,45 per persoon, per nacht).


Voor de korting geldt een minimaal verblijf van twee nachten. Boekingen kunnen worden gemaakt op basis van beschikbaarheid, door een mail te sturen naar ha3p2-re@accor.com, met vermelding van de code LENTE24.

Cityden Stadshart & Zuidas

Geniet van jouw verblijf bij Cityden Stadshart en Zuidas. Beide accommodaties zijn centraal gelegen en bieden een korting van 10% voor deelnemers van de Lentemarathon. Met de vouchercode Lentemarathon Amstelveen 2024 kan jij gebruik maken van deze korting.

 

Bij aankomst ontvang je als deelnemer van de Lentemarathon een speciaal welkomstpakket met een flesje water, dextro, banaan en een welkomstkaart.

 

 

Om het boekingsproces te vereenvoudigen, kan de vouchercode direct worden toegepast via de volgende link: Reserveer hier met korting.

Best Western Plus Amstelveen

Geniet van jouw verblijf bij Best Western Plus Amstelveen. Het moderne 4-sterrenhotel voorziet jou van alle moderne gemakken. Als deelnemer van de Lentemarathon ontvang jij 10% korting bij een reservering. 

 

Bij aankomst ontvang je als deelnemer van de Lentemarathon een speciaal welkomstpakket met een flesje water en energybar, om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen.

 

Reserveringen kunnen worden gemaakt door te mailen naar info@bestwesternplusamstelveen.com onder vermelding van LenteMarathon24.

Voorwaarden:

Alle boekingen worden rechtstreeks bij de accommodaties gedaan.

Wij treden op als partner bij het faciliteren van jouw hotelboeking, maar dragen geen directe verantwoordelijkheid voor de gang van zaken bij de hotels. Hoewel wij ons inzetten om betrouwbare hotelpartners te selecteren, ligt de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de service, accommodatie en andere gerelateerde zaken bij het betreffende hotel zelf.

Eventuele vragen of zorgen met betrekking tot jouw hotelverblijf dienen direct aan het betrokken hotel te worden gericht.