info

MEER INFORMATIE

BEREIKBAARHEID

De start/finish is op het Stadshart in Amstelveen. 

Naast het Stadshart Amstelveen vindt men de bushalte “Amstelveen Busstation”. Op deze halte stoppen en vertrekken talrijke bussen in verschillende richtingen. Ook met tram 5 en tram 25 is het Stadshart goed bereikbaar (houd dan rekening met 5 minuten looptijd). 

Parkeren kan in de garages. Let op: dit is wel betaald. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers kan de Lentemarathon Amstelveen niet bestaan. Wil jij je inzetten voor dit sportieve evenement? Wij zoeken vrijwilligers voor op het parcours, voor het wedstrijdsecretariaat en voor het start-/finishdorp, in veel verschillende rollen. Wij zorgen voor koffie/thee, een lunchpakket, geweldige sfeer en een drankje na afloop.

Meld je via de onderstaande button aan als vrijwilliger!

SPONSORING

Op zondag 17 maart 2024 is het tijd voor het gezelligste evenement van Amstelveen, de Lentemarathon! Een sportieve, gezellige dag voor zowel jong en oud.

De Lentemarathon Amstelveen is dan ook een unieke kans voor bedrijven om zichzelf onder de aandacht te brengen bij zowel de Amstelveense bewoners en bij een brede sportieve doelgroep.

De Lentemarathon Amstelveen biedt veel verschillende mogelijkheden voor sponsoren. Ook deel uitmaken van hét sportevenement van Amstelveen? Neem dan contact met op via info@lentemarathon.nl