02TB7448-CR3_DxO_DeepPRIME Thomas Bakker

CONTACT & FAQ

FAQ

Inschrijven

Dit kan je zelf doen door in te loggen op jouw persoonlijke account. Ga naar de bevestigingsmail of naar Atleta en log in. Je kunt hier zelf je afstand wijzigen.

Let op: als u een langere afstand gaat lopen komen er extra kosten bij.

Je startnummer overdragen is heel gemakkelijk! Ga naar je bevestigingsmail of log in op Atleta, selecteer de optie “Startnummer overdragen” en vul de gegevens van de nieuwe deelnemer in. Zodra je de wijzigingen hebt opgeslagen, is je startnummer succesvol overgedragen!

In de bevestigingsmail vind je alle informatie, inclusief over het ophalen of verzenden van je startnummer. Daarnaast kun je te allen tijde inloggen op je Atleta-account om deze details te bekijken. Op die manier heb je altijd moeiteloos toegang tot de belangrijke informatie!

In de bevestigingsmail kun je alle benodigde informatie vinden. Hierin staat duidelijk vermeld of je het T-shirt moet ophalen of dat het naar je wordt verzonden.

Deze informatie kun je terugvinden in de bevestigingsmail. Daarin wordt vermeld voor welke afstand je bent ingeschreven. Je kunt ook inloggen op je Atleta-account om deze informatie te bekijken. 

Het is mogelijk dat de e-mail in je spamfolder is beland. Controleer deze map voor de bevestigingsmail. Als je de e-mail niet kunt vinden, neem gerust contact met ons op.

De startnummers kunnen tot 15 maart geleverd worden. Na deze datum nog niks ontvangen? Neem contact met ons op.

Houd de inschrijfpagina goed in de gaten voor de beschikbaarheid van de startnummers. De laatste informatie wordt op deze pagina verwerkt.

Is jouw afstand uitverkocht? Mensen die verhinderd zijn bieden soms nog kaartjes aan onder onze posts op Instagram en Facebook. 

Het is mogelijk om je in te schrijven (indien er nog beschikbare startnummers zijn) via de website tot vrijdag 15 maart, 17.00 uur.

Bekijk hier of er nog startnummers beschikbaar zijn

Je mag deelnemen aan de kids run vanaf 4 jaar tot en met 14 jaar. 

De startwaves voor de halve marathon worden ingedeeld op basis van de eindtijd die je hebt opgegeven tijdens de registratie. Alleen bij de halve marathon worden startwaves ingezet.

Overige

Bij de KPMG Lentemarathon 2024 wordt er geen gebruik gemaakt van tracking-apps.

Er zijn geen douchegelegenheden tijdens de KPMG Lentemarathon 2024

Er zijn geen pacers of hazen aanwezig tijdens de KPMG Lentemarathon 2024

Het lopersdorp is de verzamelplaats voor alle hardlopers voordat de race begint. Hier kun je ontspannen met een drankje en de laatste voorbereidingen treffen. Het lopersdorp is gevestigd in het Stadshart van Amstelveen.

Klik hier voor het programma van de KPMG Lentemarathon 2024

Voor de KPMG Lentemarathon 2024 is een nieuw systeem ontwikkeld voor de kledinginname, waardoor jouw tassen snel verwerkt kunnen worden en gemakkelijk terug te vinden zijn.

De kledinginname is geopend van 07.30 uur tot 16.00 uur.

Let op: De maximale afmetingen van de tas zijn 30 cm (lengte) x 20 cm (breedte) x 50 cm (hoogte), en deze moet voorzien zijn van je tassenlabel dat aan je startnummer is bevestigd.

Als er meerdere inschrijvingen zijn gedaan met één e-mailadres, ontvang je alleen e-mails voor de persoon die als eerste is ingeschreven. De e-mails voor de tweede (derde, vierde, enz.) persoon worden niet verzonden, maar de inschrijvingen zijn wel correct verwerkt in ons systeem. Als je nog vragen hebt over je inschrijving, neem dan gerust contact met ons op.

In het lopersdorp zijn meerdere toiletten beschikbaar. Het is verstandig om op tijd gebruik te maken van deze toiletten en niet vlak voor de start, om drukte te vermijden. Kort voor de start is er meestal veel drukte en je wilt natuurlijk niet de start missen! Daarnaast is er bij enkele verzorgingsposten ook een toilet aanwezig.

Ga naar de afstand die je van plan bent te lopen en scroll naar beneden. Hier vind je een overzicht van de locaties van de verzorgingsposten en de beschikbare voorzieningen.

Daarnaast worden de verzorgingsposten op de parcourskaart gemarkeerd met een bekericoontje.

Het lopersdorp en de start/finish bevinden zich op Stadshart Amstelveen. Je kunt Stadshart Amstelveen bereiken met de tram, bus, fiets of met de auto.

Bij het parkeren rondom het Stadshart kun je best gebruik maken van de P1 parkeergarage Stadsplein, Q-park Schouwburggarage, of Q-park Buitenplein,  maar houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn.

Veel wegen zijn open of worden op hybride wijze afgesloten. Zodra bewoners te maken krijgen met wegafzettingen, worden zij hiervan op de hoogte gebracht. De afgesloten wegen worden zo snel mogelijk vermeld op een eigen pagina.

  • Eerste loper: Start om 09:30 op het Stadshart.
  • Tweede loper: Start bij wisselpunt Parkeerplaats Oude Karselaan (11 km).
  • Derde loper: Start bij wisselpunt AV Startbaan (19 km).
  • Vierde loper: Start bij wisselpunt Hollandsedijk (29 km).
  • Het hele team: Start bij wisselpunt Handelsplein (41,5 km).

Op de estafette-pagina vind je de parcourskaart met daarop zowel de verzorgingsposten als de wisselpunten aangegeven. De verzorgingsposten worden aangeduid met een bekericoontje en de wissellocaties met een W.

Het vervoer tussen de wisselpunten is op eigen verantwoordelijkheid. De organisatie biedt hiervoor geen oplossingen aan. Wees ervan bewust dat je mogelijk je auto of fiets iets verder moet parkeren, aangezien de toegangswegen voor het evenement worden gebruikt.

Zowel de Marathon als de Halve marathon zijn officieel gekeurd en gecertificeerd door de Atletiekunie.

Je tijd wordt geregistreerd door de chip die in je startnummer is geïnstalleerd. Hierdoor kunnen we je tijd opnemen en kun je je eindtijd zien bij de finish.

Als je tijdens de KPMG Lentemarathon iets bent kwijtgeraakt, bestaat er een kans dat we jouw waardevolle voorwerpen hebben gevonden. Neem gerust contact met ons op.

Volg alle stappen om een account aan te maken. Om je account succesvol te activeren, klik je op de bevestigingslink. Daarna kun je inloggen op Atleta en je informatie bekijken in je account.

Per deelnemend kind aan de Kids Run is er ruimte voor één begeleidende ouder. 

VOLG JE ONS AL?

Contactformulier

De KPMG Lentemarathon Amstelveen wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Startbaan & SPINN Sports. Heb jij een vraag over de loop, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via Facebook.

Spinn Sports BV | info@lentemarathon.nl | KVK: 64280683