02TB8830-CR3 Thomas Bakker

SUPPORTERS

JUICH DE DEELNEMERS NAAR DE FINISH!

Hier vind je alle informatie over de beste locaties om de deelnemers aan te moedigen. Samen maken we een onvergetelijke sfeer om de lopers de boost te geven die ze nodig hebben. Samen kunnen we de Lentemarathon tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Dus pak je spandoeken, trommels en toeters en bereid je voor op een dagje professioneel supporteren bij de KPMG Lentemarathon!

STADSHART AMSTELVEEN

Het bruisende Stadshart Amstelveen wordt tijdens de KPMG Lentemarathon omgetoverd tot lopersdorp. De deelnemers krijgen hier de gelegenheid om hun laatste voorbereidingen te doen. Het is een geweldige plek om de deelnemers aan te moedigen en te helpen, voor en na de start. De deelnemers van alle afstanden starten en finishen op deze locatie. Het is de drukste en gezelligste locatie met parkeergelegenheid in de garages, muziek en eet- & drink-gelegenheid. Daarnaast kan je ook even het winkelcentrum in duiken. Genoeg te doen voor iedereen dus! 

OUDE KARSELAAN

De doorkomst bij de Oude Karselaan is een unieke plek om de deelnemers aan te moedigen. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en ideaal om naartoe te fietsen. Je bevindt je naast het restaurant van hotel Abina, waar je kunt genieten van eten en drinken. Daarnaast sta je tegenover een bakkerij waar je heerlijke verse broodjes kunt halen. Het is de perfecte plek om te genieten een hapje en drankje tijdens het aanmoedigen.

OUDE DORP

Het oudste gedeelte van de route: het oude dorp. Door dit fantastische gedeelte van Amstelveen komen alle afstanden. Maar dat is niet de enige reden waarom dit een geweldige plaats is om de hardlopers aan te moedigen. Hier is namelijk de Powerzone van Powerbar ingericht! Deze waterpost geeft iedereen een welverdiende boost. Ook hier is het extra gezellig voor jouw fans om te komen kijken, met extra faciliteiten voor een kopje koffie of een borrel.

AV STARTBAAN

De oorsprong van de KPMG Lentemarathon ligt bij AV Startbaan, daarom mag een rondje over de atletiekbaan niet ontbreken! De marathon en de halve marathon worden hier in de watten gelegd, met een waterpost, het wisselpunt van de estafette en extra muziek om je op weg te helpen! Als supporter is dit een geweldige plek om de deelnemers aan te moedigen. Je kunt naast AV Startbaan parkeren op de grote parkeerplaats. Je ziet de deelnemers een heel rondje over de atletiekbaan rennen en dat allemaal onder het genot van een heerlijke muziek. 

AMSTERDAMSEWEG

Op de levendige Amsterdamseweg is er altijd wat te beleven! Met diverse winkels en een ruime weg maakt dit een prachtig stuk voor hardlopers om te lopen. Dit maakt het tevens een geweldige locatie om de deelnemers aan te moedigen en ze naar de finish te juichen!