Ontwerp zonder titel (1)

LENTEWANDELING

LENTEWANDELING

Wandel zondag 16 maart mee met de Lentewandeling. De start en finish is op het Stadsplein van Amstelveen. Er zijn twee afstanden die gelopen kunnen worden: 5 km en 10 km. De wandelingen gaan zoveel mogelijk door de parken en natuur van Amstelveen. 

Wandel mee onder begeleiding van een wandelcoach van AV Startbaan en de beweegcoaches van Amstelveen Sport of loop de route zelfstandig met een routekaart. De Lentewandeling valt samen met de Lentemarathon, welke ook de start en finish heeft op het Stadsplein.

Deelname kost € 5,=. Hiervoor krijg je een routekaart of begeleiding door een wandelcoach en een medaille bij de finish. Alle wandelaars starten om 11.00 uur (niet eerder of later ivm de andere lopers).

Neem op 16 maart je startbewijs mee, alleen op vertoon hiervan krijg je bij de start een routekaart en bij de finish een medaille.

START

Er zijn geen verschillende startvakken, iedereen begint om 11:00 uur. Je dient uiterlijk om 10:50 uur in het algemene startvak te staan. Er zijn geen toiletten in het startvak, dus zorg dat voor de start in het Lopersdorp nog even naar het toilet gaat.