RUNNERSWORLD AMSTERDAMSE BOS OPNIEUW TROTSE PARTNER VAN DE KPMG LENTEMARATHON 2024

Runnersworld Amsterdamse Bos is wederom partner van de komende editie van de KPMG Lentemarathon 2024. Bij het filiaal van Runnersworld Amsterdamse Bos kan jij als loper niet alleen terecht voor talloze kwaliteitsproducten, maar kun je ook de juiste schoenen laten opmeten, laten servicen of de ideale hardloopkleding uitzoeken. Alles zodat je met comfort en plezier kilometers kunt maken!

De samenwerking tussen Runnersworld Amsterdamse Bos en de KPMG Lentemarathon is meer dan alleen een partnerschap; het is een gedeelde toewijding om hardlopers van alle niveaus een onvergetelijke ervaring te bieden.

Roy van Damme, organisator van de KPMG Lentemarathon Amstelveen, deelt zijn visie op de samenwerking: “De band tussen Runnersworld Amsterdamse Bos en de KPMG Lentemarathon gaat verder dan een partnerschap; het is een gedeelde toewijding om hardlopers van alle niveaus een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Binnenkort organiseren we samen sportieve activiteiten zoals gezamenlijke trainingsprogramma’s, clinics en persoonlijk advies om de hardloopgemeenschap te versterken. Deelnemers kunnen zelfs hun startnummers ophalen bij Runnersworld Amsterdamse Bos.”

Maarten Soen, Eigenaar Runnersworld Amsterdamse Bos, is trots om opnieuw partner te zijn van de KPMG Lentemarathon; ‘’Dit jaar zijn we opnieuw trotse partner van de KPMG Lentemarathon. We verwelkomen de deelnemers graag in onze winkel, waar we advies geven over de ideale schoenen, voeding en tips voor hun trainingsprogramma richting de finish. Wij staan klaar voor de lopers!’’

De KPMG Lentemarathon Amstelveen kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. De inschrijvingen voor de KPMG Lentemarathon zijn geopend. De tickets bevinden zich in de laatste verkoopfase! Ben jij erbij op 17 maart? Scoor dan nu jouw ticket: schrijf je in via https://www.lentemarathon.nl/

Win kosteloos een paar hardloopschoenen

Om 2024 met een goed en sportief gevoel te starten, geeft Runnersworld Amsterdamse Bos kosteloos een paar hardloopschoenen weg en jij kan deze winnen. Wat moet je hiervoor doen? Zorg ervoor dat jij een ticket voor de KPMG Lentemarathon bemachtigd en geef aan, waarom jij deze hardloopschoenen verdient. Klik hier en doe mee!