BIZ Amsterdamseweg partner 10km en organiseert “feestkilometer”

De KPMG Lentemarathon Amstelveen heeft er een prachtige afstandspartner bij: de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) Amsterdamseweg sluit aan als afstandspartner van de 10 kilometer!

De KPMG Lentemarathon Amstelveen heeft er een prachtige afstandspartner bij: de BIZ (Bedrijveninvesteringszone) Amsterdamseweg sluit aan als afstandspartner van de 10 kilometer! Door deze samenwerking met de BIZ kan de KPMG Lentemarathon trots aankondigen dat zij een nog hechtere connectie met de lokale ondernemers heeft opgebouwd en met de gedeelde krachten zal het evenement nog mooier worden dan het al was!

Aangezien de routes van de KPMG Lentemarathon allemaal over de Amsterdamseweg lopen, was het voor de organisatie een logische stap om in gesprek te gaan met de BIZ Amsterdamseweg. Hieruit is een prachtige activatie voortgekomen: de Amsterdamseweg zal in zijn volledigheid in feestsferen worden aangekleed. Buiten het start-/finishdorp in het Stadshart, wordt de Amsterdamseweg Zuid de tweede plek op het parcours waar de deelnemers tijdens het volbrengen van hun persoonlijke uitdaging eventjes (lopend) feest kunnen vieren!

Peter Kluskens, BIZ Amsterdamseweg: “Als BIZ willen we onderlinge samenwerking versterken. Met het organiseren van activiteiten rondom de Lentemarathon, en specifiek de 10km, willen we de Amsterdamseweg op de kaart zetten als gezellige straat met veel variatie en reuring waarmee we de lopers extra energie geven. Daarnaast willen we ook onze sportieve achterban mobiliseren om mee te doen en hun supporters uitnodigen om dit de beste kilometer van de gehele loop te maken.”

Roy van Damme, organisator Lentemarathon: “Wij kunnen niet wachten tot 19 maart. Toen wij met de BIZ Amsterdamseweg om tafel gingen werden we al snel enthousiast van hun plannen om hun straat aan te kleden voor onze loop. Wij kunnen nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar zoals Peter al zei: een beetje extra energie zullen we jullie sowieso meegeven!”

Enthousiast? Er zijn nog enkele plekken over op alle afstanden! Ben jij erbij op 19 maart? Scoor nog snel je deelname: schrijf je in via deze link!