Stadshart Amstelveen wordt afstandsponsor van Kids Run van KPMG Lentemarathon

Stadshart Amstelveen, het winkelcentrum met 140 winkels en restaurants, waaronder de horeca op het Stadsplein, sluit zich wederom aan bij de KPMG Lentemarathon Amstelveen.

Stadshart Amstelveen, het winkelcentrum met 140 winkels en restaurants, waaronder de horeca op het Stadsplein, sluit zich wederom aan bij de KPMG Lentemarathon Amstelveen. Zij zullen naast het sponsoren nog iets extra’s bieden, de Kids run zal namelijk voor een deel dwars door het winkelcentrum gaan lopen.

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Anne&Max. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open met jaarlijks 10 miljoen bezoekers. Stadshart Amstelveen is te volgen op hun websiteFacebook en via Instagram.

Eduard Helwig, Winkelcentrum Manager van Stadshart Amstelveen, vertelt: “Al jaren zijn wij trotste partner van de Lentemarathon. Ik vind het dan ook geweldig dat wij onze samenwerking nu uitbreiden en ons afstandsponsor van de Kids Run kunnen noemen. Stadshart Amstelveen is een plek waar jong en oud samenkomt en plezier heeft. Daarnaast vinden wij een gezonde levensstijl belangrijk en wij kijken er met het team dan ook erg naar uit om alle blije kinderen door het winkelcentrum te zien rennen.”

Organisator van de KPMG Lentemarathon, Roy van Damme, sluit zich daarbij aan: “We zijn trots dat Stadshart Amstelveen ook dit jaar weer partner is van de Lentemarathon en heel blij dat wij dit partnership hebben mogen uitbreiden! Sinds dit jaar is Stadshart ook ons start-/finishdorp en daardoor het kloppend hart van het evenement. We gaan hier samen met de lokale winkeliers en horeca een groot sportfeest neerzetten. En hoe gaaf is het dan dat de Kids Run door het winkelcentrum heen gaat?”

Enthousiast? De inschrijvingen voor de Lentemarathon Amstelveen zijn geopend! Ben jij erbij op 19 maart? Scoor nu je ticket via deze link!