Profiteer als deelnemer van extra’s van Stadshart Amstelveen ondernemers

Na je deelname heb je wel een speciale traktatie verdiend. De winkeliers van Stadshart Amstelveen hebben de handen ineengeslagen om jou een extra'tje te geven voor jouw geweldige prestatie.

De KPMG Lentemarathon komt steeds dichterbij! Nog een paar dagen tot wij duizenden lopers in Stadshart Amstelveen mogen verwelkomen tijdens de 4e editie van de KPMG Lentemarathon.

Bij de finish ontvang je je welverdiende medaille. Ga je daarmee naar de aangesloten winkeliers van Stadshart Amstelveen, dan krijg je een extra beloning! 

Op vertoon van je KPMG Lentemarathon medaille krijg je een heerlijke traktatie bij winkeliers van Stadshart Amstelveen. Zo ontvang je van Anne&Max een energieshot om je op te laden na je run en krijg je bij Strada een lekkere Cannoli. Deze smakelijke traktaties zijn de perfecte manier om jezelf te belonen na een geslaagde race. En laten we de kleine lopers niet vergeten! Kinderen die meedoen aan de Stadshart Amstelveen Kids Run krijgen een softijsje van Frites Affairs. Het is de perfecte manier om af te koelen na een race vol plezier.

Dus, nadat je over de finish bent gekomen en je medaille hebt ontvangen, ga dan zeker even langs deze winkeliers om je welverdiende traktatie op te halen!