Nieuw: Resale pagina voor deelnemers!

Goed nieuws voor alle deelnemers van de Lentemarathon! Heb je onverwachte plannen en kun je niet meer deelnemen, of ben je op zoek naar een last-minute ticket? We introduceren met trots onze nieuwe resale pagina, speciaal ontworpen om het kopen en verkopen van tickets tussen deelnemers gemakkelijk en veilig te maken.

Hoe werkt het?

Als je een ticket hebt dat je wilt verkopen, kun je dit nu eenvoudig aanbieden via onze speciale resale pagina: Lentemarathon Resale Pagina. Dit platform biedt een veilige en betrouwbare omgeving waar je jouw ticket kunt aanbieden aan andere enthousiaste lopers die graag willen deelnemen.

Voor degenen die op zoek zijn naar tickets, biedt deze pagina een fantastische kans om deel te nemen aan de marathon, zelfs als de reguliere inschrijving al gesloten is. Het is een perfecte manier om alsnog deel te kunnen nemen of een vriend te verrassen met een ticket!

Privé delen 

Wil je je ticket zelf delen? Geen probleem! Via je persoonlijke dashboard kun je jouw ticket privé delen met vrienden of trainingspartners. Log simpelweg in op je dashboard via deze link en deel je ticket met wie je wilt

Onze resale pagina en het privé delen bieden een veilige, snelle, en gebruiksvriendelijke oplossing voor het overdragen van tickets.