Bergse-Plasloop-207.jpg

HALVE MARATHON

HALVE MARATHON

De halve marathon, 21,1km, is een flinke uitdaging voor de meeste lopers en een ideale manier om als fanatieke loper het Oude Dorp, de polders en het Amsterdamse Bos te verkennen. Ga jij in 2023 voor meer?


De route van de halve marathon leidt je door het Amsterdamse Bos in een grote lus en daarna door de stad, inclusief een lusje over het de atletiekbaan van AV Startbaan, richting de finish op het Stadshart. Bekijk hier de kaart van de halve marathon.

START

Er zijn geen verschillende startvakken, iedereen begint om 10:00 uur. Je dient uiterlijk om 09:50 uur in het algemene startvak te staan. Er zijn geen toiletten in het startvak, dus zorg dat voor de start in het lopersdorp nog even naar het toilet gaat. 

KLEDINGINAME

De kledinginname van de KPMG Lentemarathon vindt plaats in tenten op het Stadshart. Er kan géén kleding worden achtergelaten in het startvak. De kledinginname is geopend van 07.30 tot 16.00 uur.

PARCOURS

(route is onder voorbehoud)

HOOGTEPROFIEL VAN DE HALVE MARATHON

VERZORGINGSPOSTEN

Langs het parcours tref je een aantal spons- en verzorgingsposten aan. Op de een aantal verzorgingsposten zijn tevens toiletten en medische posten aanwezig.

5Km: Water
9KM: Water
12KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
14KM: Water + Fruit
18KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
Finish: Water + Fruit

Het is niet mogelijk voor deelnemers om voeding via de organisatie te laten bezorgen op de verzorgingsposten. Onze sportdrank partner is Powerbar

PARTNERS

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

VRIJWILLIGERS

De organisatie is altijd op zoek naar fanatieke en positieve vrijwilligers. Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@lentemarathon.nl