Bergse-Plasloop-250.jpg

KPMG LENTEMARATHON

DE HOOFDAFSTAND

Durf jij het aan om de volledige 42 kilometer te lopen? Het parcours brengt je langs de mooiste plakken van Amstelveen. 

De start en finish vinden plaats op het Stadshart. Vanuit daar loop je door het prachtige Amsterdamse Bos, over de feestelijke Amsterdamseweg en Oude Dorp. Je loopt richting het zuiden, waar je ook nog de atletiekbaan van AV Startbaan meepakt. Eenmaal door de polders gelopen te hebben bereik je de Amstel. Deze volg je terug richting Amstelveen. 

START

Er zijn geen verschillende startvakken, iedereen begint om 09:00 uur. Je dient uiterlijk om 08:50 uur in het algemene startvak te staan. Er zijn geen toiletten in het startvak, dus zorg dat voor de start in het Lopersdorp nog even naar het toilet gaat. 

KLEDINGINAME

De kledinginname van de KPMG Lentemarathon vindt plaats in tenten op het Stadshart. Er kan géén kleding worden achtergelaten in het startvak. De kledinginname is geopend van 07.30 tot 16.00 uur.

PARCOURS

(route is onder voorbehoud)

HOOGTEPROFIEL VAN DE KPMG LENTEMARATHON

VERZORGINGSPOSTEN

Langs het parcours tref je een aantal spons- en verzorgingsposten aan. Op de een aantal verzorgingsposten zijn tevens toiletten en medische posten aanwezig.

5KM: Water
9KM: Water
12KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
14KM: Water + Fruit
19KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
25KM: Water
30KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
35KM: Water + Powerbar sportdrank + Spons + Fruit
37KM: Water
Finish: Water + Fruit

Het is niet mogelijk voor deelnemers om voeding via de organisatie te laten bezorgen op de verzorgingsposten. Onze sportdrank partner is Powerbar

PARTNERS

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

VRIJWILLIGERS

De organisatie is altijd op zoek naar fanatieke en positieve vrijwilligers. Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@lentemarathon.nl