02TB8491-CR3 Thomas Bakker

KPMG LENTEMARATHON RUNNINGSHIRT

HET BESTEL HIER JE EIGEN KPMG LENTEMARATHON RUNNINGSHIRT 

Voor de KPMG Lentemarathon Amstelveen 2024 is er een exclusief runningshirt ontworpen! Dit shirt kun je tijdens je inschrijving al direct meebestellen. De kosten bedragen € 18,50. Ben je al ingeschreven? Dan kun je deze op deze pagina nabestellen. 

Maten
Er is een damesshirt en een herenshirt. Bij inschrijving kun je kiezen voor een herenshirt (maat S t/m XXL) of een damesshirt (maat XS t/m XXL). Net als de lente zelf, houden wij heel erg van kleur. Je kunt kiezen voor je runningshirt dan ook kiezen uit wit, paars, blauw, zwart, oranje en roze! Kies jouw favoriete kleur en laat zien dat jij dit jaar meedoet aan de KPMG Lentemarathon! 

Bestel je het runningshirt bij online inschrijving, dan ontvang je deze bij het ophalen van je startbewijs bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Laat jij je startbewijs opsturen? Dan kan je het shirt in de week van het evenement hier ook ophalen. Of in het Lopersdorp in het Stadshart op zondag 19 maart. We zien je dan, in een van deze prachtige shirts.

PARTNERS

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

VRIJWILLIGERS

De organisatie is altijd op zoek naar fanatieke en positieve vrijwilligers. Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@lentemarathon.nl