Bergse-Plasloop-157.jpg

MARATHON

MANNEN PARCOURSRECORD:
2:34:56

VROUWEN PARCOURSRECORD:
2:49:14

HALVE MARATHON

MANNEN PARCOURSRECORD:
1:09:30

VROUWEN PARCOURSRECORD:
1:25:44

PRACHTIGE LOOP DOOR HET GROENE AMSTELVEEN

De 4e editie van de Lentemarathon vindt plaats op zondag 19 maart 2023. Alle afstanden starten en finishen in het gezellige Stadshart. Vervolgens loop je door de groene omgeving van Amstelveen: Het Amsterdamse Bos, Oude Dorp, De polders, Langs de Amstel en door de verschillende wijken. 

Voor iedereen hebben we een geschikte afstand, kies nu jouw uitdaging:

'NEXT LEVEL AMS' 5 KILOMETER

Net begonnen met hardlopen? Dan is de 5km de ideale afstand voor je.
Ervaar de unieke sfeer van de Lentemarathon. Start en finish doe je net als de marathonlopers op het Stadshart, alleen loop je een stuk minder kilometers. Ideaal voor beginners, sprinters, families en de gezelligheidsdieren onder ons. 

'BIZ AMSTERDAMSEWEG' 10 KILOMETER

Loop je regelmatig en zoek je net even iets meer uitdaging. Schrijf je dan in voor de 10km! Het parcours brengt je van het Stadshart, door het Amsterdamse Bos en weer naar de finish bij het gezellige lopersdorp.

Wil je in teamverband meelopen? Dan is wellicht de Marathon Estafette ook wel wat voor je. In een team van 4 loop je afwisselend ongeveer 10km per persoon een hele marathon.

 

HALVE MARATHON

De meest populaire afstand van de Lentemarathon. Loop 21km door het mooie Amstelveen en geniet na afloop van jouw prestatie in het Lopersdorp op het Stadshart.

 

KPMG LENTEMARATHON

Durf jij het aan om de volledige 42 kilometer te lopen? Je loopt dan onder andere langs het Amsterdamse bos, de Amstel en door de straten van Amstelveen om te eindigen in het centrum bij het finishdorp op het Stadshart.

ESTAFETTE
Je kunt ook de 42 km als estafette lopen. Loop jij samen met je vrienden en/of familie de marathon estafette? Net zoals bij de bekende atletiekestafette, loop je allemaal een stukje van de marathon. Zo is de afstand niet alleen beter behapbaar, maar natuurlijk voelt het nóg beter om de 42km als team te overwinnen! Je loopt dan in teams van 4 personen allemaal een deel van het parcours. Samen lopen jullie dan een volledige marathon. Bij de finish kunnen jullie met z’n allen genieten van een drankje en een hapje en natuurlijk de muziek!

KIDS RUN

Loop met je kinderen door en om het Stadshart, er kan gekozen worden om 750 meter te lopen of 1,5 km. 

Starttijd: 12:00 uur (ovb)

 

PARTNERS

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

VRIJWILLIGERS

De organisatie is altijd op zoek naar fanatieke en positieve vrijwilligers. Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@lentemarathon.nl