5k

"NEXT LEVEL AMS" 5 KILOMETER

"NEXT LEVEL AMS" 5 KILOMETER

De 5 kilometer is de “instapafstand” van de hardloopwereld – maar laat je niet foppen. Voor de gevorderde lopers met echte sprintvezels is deze afstand minstens net zo competitief als elke andere. Nog niet zo ervaren in het hardlopen? Dan is dit de ideale uitdaging voor jou!

De route van de 5 kilometer leidt je langs de Graaf Aelbrechtlaan, over de Amsterdamseweg, door het Oude Dorp, met keerpunt op de Stationsstraat richting Stadshart. Bekijk hier de kaart van de Next Level AMS 5 kilometer.

START

Er zijn geen verschillende startvakken, iedereen begint om 13:30 uur. Je dient uiterlijk om 13:20 uur in het algemene startvak te staan. Er zijn geen toiletten in het startvak, dus zorg dat voor de start in het Lopersdorp nog even naar het toilet gaat. 

KLEDINGINNAME

De kledinginname van de KPMG Lentemarathon vindt plaats in tenten op het Stadshart. Er kan géén kleding worden achtergelaten in het startvak. De kledinginname is geopend van 07.30 tot 16.00 uur.

PARCOURS

(route is onder voorbehoud)

HOOGTEPROFIEL VAN DE NEXT LEVEL AMS 5KM:

VERZORGINGSPOSTEN

Langs het parcours tref je een aantal spons- en verzorgingsposten aan. Op de een aantal verzorgingsposten zijn tevens toiletten en medische posten aanwezig.

3KM: Water + Powerbar + Spons + Fruit
Finish: Water + Fruit

Het is niet mogelijk voor deelnemers om voeding via de organisatie te laten bezorgen op de verzorgingsposten. Onze sportdrank partner is Powerbar.


OVER NEXT LEVEL AMS BOUTIQUE PERSONAL TRAINING

Next Level AMS Boutique Personal Training is sinds 2019 actief in Kostverlorenhof in Amstelveen, waar Tal Assa en zijn team van professionele personal trainers doelgerichte, gepersonaliseerde en motiverende lifestyle fitnessplannen aanbieden aan IT-professionals, drukke ondernemers en hardwerkende moeders. Zij het 1-op-1, voor koppels of in een kleine en besloten groep van maximaal 5 deelnemers. De nadruk bij Next Level AMS ligt erop dat iedereen de ruimte heeft om zijn training met zijn coach uit te voeren, op zijn eigen niveau. “De ruimte hebben” wordt zowel figuurlijk als letterlijk opgevat; er worden nooit meer dan vijf sessies tegelijk gepland, zodat klanten nooit de last ervaren van een overvolle, zweterige en luidruchtige sportschool.